Aanvoerder Rangers looft Gio: "Dat is een teken van respect"

20 november 2021, 16:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

James Tavernier kijkt uit naar de samenwerking met Giovanni van Bronckhorst. De Nederlandse oefenmeester tekende eerder deze week een contract bij Rangers FC. Toch zal hij maandag pas beginnen en dat is volgens de aanvoerder van de club een goede beslissing.

Rangers speelt zondagmiddag namelijk de halve finale van de League Cup. In eigen huis neemt de Schotse grootmacht het op tegen Hibernian. "De nieuwe trainer wilde het team niet afleiden richting de wedstrijd van zondag. Dat is een teken van respect. Ik kijk er naar uit om maandag met hem in gesprek te gaan", aldus Tavernier in gesprek met Sky Sports.

In Glasgow is Van Bronckhorst de opvolger van Steven Gerrard, die na een succesvolle periode bij Rangers naar Aston Villa is vertrokken. "Mensen komen en gaan in het voetbal, dat is onderdeel van het spel. Ik vind dat de club alles goed heeft afgehandeld. Ik heb erg veel zin om weer te beginnen en kijkt uit naar dit nieuwe hoofdstuk."

Vanaf maandag zal Van Bronckhorst dus voor de groep staan bij Rangers, waar hij tussen 1998 en 2001 zelf speelde. Donderdag debuteert hij met een thuiswedstrijd tegen Sparta Praag in de groepsfase van de Europa League. Daarna brengt Rangers in de competitie een bezoekje aan Livingston FC. Na dertien wedstrijden staat de club bovenaan in de Premier League.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen