Doelpunt Van de Beek baat United niet, zege Gerrard

20 november 2021, 17:56   Bijgewerkt: 20 november 2021, 18:34

De dagen van Ole Gunnar Solskjaer als manager van Manchester United lijken geteld. De geplaagde Noor verloor zaterdagavond met 4-1 op bezoek bij Watford en blijft kwakkelen in de Premier League. Een doelpunt van invaller Donny van de Beek kon United ook niet helpen.

Watford - Manchester United 4-1

United begon met bankzitter Van de Beek dramatisch in Watford en had al na elf minuten op achterstand kunnen staan. Ismaïla Sarr zag zijn strafschop echter gekeerd worden door David de Gea. De Spaanse sluitpost was vervolgens wel kansloos op een inzet van Joshua King en zag Sarr in de slotfase van de eerste helft alsnog scoren. Van de Beek deed na de thee iets terug namens United, dat na een rode kaart voor Harry Maguire niet in staat was om de gelijkmaker te forceren. In extremis maakte João Pedro er tot overmaat van ramp 3-1 van en strooide Emmanuel Dennis nog extra zout in de wonden.

Aston Villa - Brighton & Hove Albion 2-0

Steven Gerrard is zijn avontuur als manager in de Premier League begonnen met een late overwinning. De oud-speler van Liverpool zag zijn Aston Villa op eigen veld met 1-0 winnen van Brighton & Hove Albion. In Birmingham viel Anwar El-Ghazi (Villa) in, terwijl Kjell Scherpen, Jürgen Locadia en Joël Veltman (allen Brighton) op de bank bleven. Ollie Watkins en Tyrone Mings bezorgden hun nieuwe trainer in de slotfase een fraai debuut: 2-0.

Norwich City - Southampton 2-1

Tim Krul meldde zich af bij Oranje om zich te kunnen richten op de degradatiestrijd met Norwich. Dat bleek zaterdag een goede keuze te zijn geweest, aangezien de laagvlieger met 2-1 won van Southampton. Na vier minuten openden de bezoekers de score via Che Adams, maar vervolgens trok Norwich de wedstrijd naar zich toe. Dankzij Teemu Pukki en Grant Hanley werd er alsnog gewonnen en daarmee draagt Norwich de rode lantaarn over aan Newcastle United.

Overige uitslagen

Leicester City - Chelsea 0-3

Burnley - Crystal Palace 3-3

Newcastle United - Brentford 3-3

Wolverhampton Wanderers - West Ham United 1-0

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen