'Agüero moet stoppen met voetballen door hartproblemen'

20 november 2021, 18:15   Bijgewerkt: 20 november 2021, 18:23

Sergio Agüero gaat zo goed als zeker stoppen met voetballen. De Argentijnse aanvaller van FC Barcelona kampt met hartproblemen en daarmee is spelen op een hoog niveau onmogelijk. Zijn werkgever is inmiddels op de hoogte van het besluit en komende week vindt een persconferentie plaats.

Volgens de Spaanse journalist Gerard Romero van Radio MARCA is het voor Agüero onmogelijk om op hoog niveau te blijven spelen. De problemen met zijn hart zouden grote problemen kunnen opleveren als hij dat wel zou doen. De hartritmestoornis werd ontdenkt tijdens de wedstrijd tegen Deportivo Alavés. Eerder ontkrachte de speler zelf nog de geruchten dat hij zou stoppen.

Dat lijkt nu onvermijdelijk te zijn voor de spits, al is het wachten op een definitieve bevesting. Volgens Romero wordt er komende week een persconferentie ingepland waarop de 33-jarige goaltjesdief zijn afscheid aan gaat kondigen. Agüero kwam afgelopen zomer naar Barcelona en speelde tot nu toe pas vijf wedstrijden voor zijn werkgever. Daarin scoorde hij een keer.

Agüero begon zijn loopbaan op Argentijnse bodem bij Independiente. Daarna was hij jarenlang te bewonderen in het shirt van Atlético Madrid. Zijn grootste successen beleefde El Kun bij Manchester City, waarmee hij liefst vijf keer landskampioen van Engeland werd. Daarnaast speelde Agüero 101 interlands en daarin scoorde hij 41 keer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen