Eerste opstelling Xavi: twee Nederlanders mogen starten

20 november 2021 – Xavi heeft zijn eerste opstelling als hoofdtrainer van FC Barcelona bekendgemaakt. Dat is goed nieuws voor Frenkie de Jong en Memphis Depay, die allebei in de basis mogen beginnen van hun nieuwe coach. Datzelfde geldt verrassend genoeg voor jongeling Ilias Akhomach.

Eerste opstelling Xavi: twee Nederlanders mogen starten

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

De zeventienjarige Akhomach zat namelijk nog niet bij de wedstrijdselectie van Barcelona. De talentvolle aanvaller mag het nu dus zomaar laten zien in de stadsderby tegen Espanyol. Frenkie de Jong staat geposteerd op het middenveld, terwijl zijn naamgenoot Luuk de Jong genoegen moeten nemen met een plekje op de bank. Memphis is te vinden in de spits.

Sergiño Dest zit op zijn beurt niet bij de wedstrijdselectie en dat geldt ook voor aanwinst Dani Alves. Xavi heeft tijdens zijn vuurdoop ook vertrouwen in jongelingen Gavi (17) en Nico González (19). Verder spelen ook Marc-André ter Stegen, Sergio Busquets, Óscar Mingueza, Gerard Piqué, Eric García en Jordi Alba. De aftrap bij Barcelona - Espanyol is om 21.00 uur.

LaLiga

gerelateerd