Weer gaat het mis: supporters dringen AZ-stadion binnen

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

20 november 2021 – Het thuisduel van AZ met NEC is zaterdag tijdelijk stilgelegd door supportersproblemen. Een plukje fans van de Alkmaarders drong in de eerste helft het AFAS Stadion binnen met veel vuurwerk. Daardoor moest de wedstrijd een paar minuten gestaakt worden.

Weer gaat het mis: supporters dringen AZ-stadion binnen

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De AZ-supporters lieten zich in het eerste kwartier van de wedstrijden gelden met vuurwerk buiten het stadion, maar het bleef niet bij steunbetuigingen van buiten de poorten. Het vuurwerk werd namelijk naar binnen gegooid, waardoor de stewards aan die kant dekking zochten. Daardoor was de weg vrij voor een aantal fans om naar binnen te dringen. Scheidsrechter Jeroen Manschot besloot het duel enkele minuten stil te leggen. Lang duurde het overigens niet voor de arbiter weer op zijn fluitje blies voor de hervatting van de wedstrijd.

Op dat moment gingen de bezoekers aan de leiding met 0-1. Middenvelder Jordy Bruijn profiteerde al vroeg in het duel van klungelig uitverdedigen van Bruno Martins Indi, waarna hij doelman Peter Vindahl Jensen kansloos liet. 

  • Topclub Adv

    Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

    Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

  • Reacties

    Eredivisie

    gerelateerd