Weer gaat het mis: supporters dringen AZ-stadion binnen

20 november 2021, 20:47   Bijgewerkt: 20 november 2021, 20:56

Het thuisduel van AZ met NEC is zaterdag tijdelijk stilgelegd door supportersproblemen. Een plukje fans van de Alkmaarders drong in de eerste helft het AFAS Stadion binnen met veel vuurwerk. Daardoor moest de wedstrijd een paar minuten gestaakt worden.

De AZ-supporters lieten zich in het eerste kwartier van de wedstrijden gelden met vuurwerk buiten het stadion, maar het bleef niet bij steunbetuigingen van buiten de poorten. Het vuurwerk werd namelijk naar binnen gegooid, waardoor de stewards aan die kant dekking zochten. Daardoor was de weg vrij voor een aantal fans om naar binnen te dringen. Scheidsrechter Jeroen Manschot besloot het duel enkele minuten stil te leggen. Lang duurde het overigens niet voor de arbiter weer op zijn fluitje blies voor de hervatting van de wedstrijd.

Op dat moment gingen de bezoekers aan de leiding met 0-1. Middenvelder Jordy Bruijn profiteerde al vroeg in het duel van klungelig uitverdedigen van Bruno Martins Indi, waarna hij doelman Peter Vindahl Jensen kansloos liet. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen