Go Ahead richt zich tot fans: "Vanuit de grond van mijn hart"

20 november 2021, 23:20

Go Ahead Eagles hoopt dat de supporters zondagmiddag niet naar de Adelaarshorst komen. In Alkmaar en Almelo was het zaterdagavond onrustig en dat hopen de Deventenaren te voorkomen. Via de clubkanalen richt algemeen directeur Jan Willem van Dop zich tot de aanhang.

De promovendus voelde zich zaterdagavond genoodzaakt om te reageren op de ongeregeldheden bij AZ - NEC Nijmegen en Heracles Almelo - Fortuna Sittard. "Vanuit de grond van mijn hart. Hoe moeilijk ook, support Go Ahead Eagles morgen echt vanuit huis of de kroeg. Het is in ons aller belang dat het rustig blijft rondom de stadions, juist nu", aldus Van Dop via Twitter.

Van Dop kwam eerder deze week al met een oproep aan de fans. "Ik ga supporters van Go Ahead oproepen lekker naar het café op de Brink te gaan of naar hun favoriete sportkantine om daar de wedstrijd van zondag te kijken. In tegenstelling tot bij ons stadion, mag je daar namelijk wel samenkomen met elkaar", liet hij weten via de clubwebsite.

Go Ahead is uitstekend begonnen aan het nieuwe seizoen in de Eredivisie en staat na twaalf wedstrijden op de tiende plek. De manschappen van trainer Kees van Wonderen hebben al zeventien punten verzameld en willen de goede lijn graag doorzetten tegen FC Groningen. De nummer vijftien van de ranglijst komt zondagmiddag (12.15 uur) op bezoek in Deventer.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen