Zlatan toont klasse, maar lijdt eerste nederlaag na spektakelstuk

20 november 2021, 23:02

AC Milan heeft punten verspeeld in de Serie A. De ploeg verloor met 4-3 in Florence in een spektakelstuk. Het is voor de ploeg uit de Italiaanse modestad de eerste nederlaag van het seizoen in de Italiaanse competitie. Dat kan de club meteen duur komen te staan in de strijd om de eerste plaats op de ranglijst.

De thuisploeg kwam binnen het kwartier al op voorsprong via Alfred Duncan. De voetballer gaf de bal het laatste zetje voor Milan-doelman Tatarusanu in de fout ging. De sluitpost liet de bal knullig door zijn handen glippen. Vlak voor rust kon de keeper niets doen bij een geweldig afstandsschot van Riccardo Saponara. Daardoor ging Milan met een ruime achterstand de kleedkamer in voor de pauze.

Na rust werd het nog erger voor de Milanezen, die na een uur spelen de marge nog groter zagen worden door een doelpunt van Dusan Vlahovic. Een goed resultaat leek onmogelijk, maar daar nam Zlatan Ibrahimovic geen genoegen mee. De aanvaller stond op, nam zijn ploeg bij de hand en maakte het duel weer razend spannend. De Zweed scoorde in minuut 62 en 67. Een comeback leek in de maak, maar na de korte opleving kwam er weer zand in de machine.

Vijf minuten voor tijd maakte Vlahovic aan alle hoop een einde door de vierde treffer van de thuisploeg te maken. Lorenzo Venuti maakte in de zesde minuut van de blessuretijd nog wel de marge wat kleiner, maar het was niet genoeg voor een tastbaar resultaat. Daardoor blijft Milan steken op 32 punten, evenveel als medekoploper Napoli. De ploeg uit Napels heeft echter wel nog een wedstrijd tegoed. Fiorentino blijft zesde staan met 21 punten uit dertien wedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen