Nasri bevestigt verschrikkelijk Agüero-nieuws: "Vind het heel erg"

20 november 2021 – Sergio Agüero zet een punt achter zijn carrière. De geruchten kwamen eerder op de dag al naar buiten, maar nu heeft zijn oud-ploeggenoot Samir Nasri het nieuws bevestigd. Het duo speelde samen bij Manchester City, waar ze meerdere successen konden vieren. Dat de aanvaller moet stoppen, heeft alles met hartproblemen te maken.

Nasri bevestigt verschrikkelijk Agüero-nieuws: "Vind het heel erg"

"Hij heeft me dit nieuws bevestigd, helaas. Ik vind dit heel erg. Het was natuurlijk niet zijn keuze om zo te stoppen", vertelt de Fransman, die als analist werkt bij Canal +. Agüero kwam deze zomer transfervrij naar FC Barcelona na geweldige jaren bij Manchester City, maar in Catalinië heeft hij zijn prachtige carrière dus geen passend vervolg kunnen geven. Hoewel hij nog tot medio 2023 vastligt in Camp Nou, lijkt het avontuur nu al voorbij te zijn.

De Spaanse journalist Gerard Romero van Radio MARCA meldde zaterdagmiddag al dat de Argentijn niet op het allerhoogste niveau kan spelen met zijn hartproblemen. De hartritmestoornis werd ontdenkt tijdens de wedstrijd tegen Deportivo Alavés. Eerder ontkrachte de speler zelf nog de geruchten dat hij zou stoppen, maar nu lijkt er dus noodgedwongen geen weg meer terug te zijn.

Dat zou betekenen dat een imposante carrière met onder andere vijf Engelse landstitels, de FA Cup, de Europa League en 101 interlands erop zit. Met Argentinië behaalde hij deze zomer de Copa America. De vriend van Lionel Messi wilde niet alleen bij de nationale ploeg met hem samenspelen, maar ook in clubverband. Daarom wilde hij koste wat kost voor Barcelona uitkomen. Messi vertrok echter door de financiële problemen bij de Catalaanse club, waardoor die droom niet in vervulling is gegaan.

Premier League

gerelateerd