Opmerkelijke wending: Xavi ontkent geluiden rond Agüero

21 november 2021, 10:30   Bijgewerkt: 21 november 2021, 10:40

Sergio Agüero zou volgens de laatste geruchten hebben besloten een punt te zetten achter zijn loopbaan vanwege hartklachten, maar dat is volgens zijn coach Xavi niet waar. Ook oud-ploeggenoot en goede vriend Samir Nasri gaf aan de geluiden te hebben gehoord, maar Agüero zou dat nog helemaal niet hebben besloten.

Xavi ontkende alle uitspraken van de laatste dagen. "Wat er over Sergio Agüero is gezegd, klopt gewoon niet", zei Xavi na afloop van de wedstrijd tegen de pers. "We hebben elkaar gesproken, hij voelt zich goed. Hij keert binnenkort terug op het trainingsveld, maar we geven hem de tijd. Hij meldt zich weer als hij zich daar goed genoeg voor voelt."

Lees ook: Nasri bevestigt verschrikkelijk Agüero-nieuws: "Vind het heel erg"

Vorige maand kampte Agüero ineens met hartritmestoornissen, waardoor hij drie maanden uit de roulatie was. De laatste weken sijpelden al berichten door dat de Argentijnse topspits zijn profcarrière vanwege de hartklachten niet meer kon hervatten. Na de ontkenning van Xavi is het dus de vraag wie de waarheid spreekt.

Agüero maakte deze zomer na succesvolle jaren bij Manchester City een transfervrije overstap naar FC Barcelona, waar zijn goede vriend Lionel Messi moest vertrekken vanwege de financiële chaos. De Argentijnse spits kampte in het begin met een kuitblessure en maakte tegen Real Madrid zijn debuut, waarin hij direct trefzeker was. Hartproblemen houden hem echter voorlopig opnieuw aan de kant.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen