United kan Luis Enrique doorstrepen, mooie woorden voor Xavi

21 november 2021, 16:01

Luis Enrique heeft geen ambitie om de opvolger te worden van Ole Gunnar Solskjaer bij Manchester United. De bondscoach van Spanje zou mede door Cristiano Ronaldo zijn geopperd als nieuwe manager van The Red Devils, maar veel hoop hoeft men in Engeland niet te hebben. "Is het vandaag toevallig 1 april", reageerde de bondscoach met een glimlach op het gerucht.

Tijdens een benefit padeltoernooi werd de bondscoach van Spanje meteen geconfronteerd met het gerucht, dat kwam uit de koker van Sky Sports. Solskjaer werd zondagochtend ontslagen als coach van Manchester United en Enrique is een van de namen die werd genoemd. Maar de coach die zich met Spanje al geplaatst heeft voor het WK in Qatar, staat niet open voor de vacature.

"Ik werk bij de beste ploeg van Spanje, de nationale ploeg. Ik kan beschikken over vijfduizend (!) spelers, alle spelers die ik wil", glimlachte Enrique. "Wat is er mooier dan dat?", aldus de oefenmeester, die niet veel dieper op de geruchten wilde ingaan. "Ik ben gelukkig op de plek waar ik nu ben."

Lees ook: 'Ronaldo oppert onverwachte naam als nieuwe coach United'

Steun voor Xavi

Verder werd Enrique ook gevraagd naar de situatie bij zijn oude club FC Barcelona. De bondscoach van Spanje denkt dat Xavi het trainerschap in Catalonië goed gaat invullen. "Xavi heeft ook slechte tijden meegemaakt en is er altijd weer bovenop gekomen. Ik weet dat hij volledig is voorbereid op deze job. Zijn team zal moeilijk te verslaan zijn", aldus Enrique.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen