Ten Hag reageert op Manchester United-geruchten

21 november 2021 – Erik ten Hag zag Ajax zondagmiddag vrij eenvoudig zegevieren tegen RKC Waalwijk. Ajax maakte de vijfhonderdste treffer onder Ten Hag en revancheert zich daarmee voor de twee doelpuntloze uitglijders in de vorige competitiewedstrijden. Na afloop gaf Ten Hag aan blij te zijn met de houding van zijn ploeg én ging hij in op de Manchester United-geruchten die rondom hem hangen.

Ten Hag reageert op Manchester United-geruchten

Voor de camera van ESPN vertelt de oefenmeester over de afgelopen weken. "We hebben het omgezet en geleerd van de fouten die we de vorige wedstrijden hebben gemaakt. We hebben erover gesproken en dat hebben we vanavond vele malen beter gedaan. Er moet beweging zijn zonder bal, loopacties in de diepte en bij voorzetten moeten de posities bezet zijn."

Daarnaast was hij zeer te spreken over het optreden van Antony, die volgens hem het juiste spelplezier uitstraalt. "Antony was wel aardig op dreef. Zo hoort voetbal te zijn. Met die uitstraling moet je het veld opkomen en niet alleen in de grote wedstrijden. Vandaag was hij onnavolgbaar." Toch kreeg RKC ook nog een aardige kans om terug te komen in de wedstrijd. "We hebben één grote kans tegen gehad. Dat was een hele grote kans en dat mag ons niet gebeuren. We maken de verkeerde keuzes en dan ligt het helemaal open."

Ten Hag werd ook nog gevraagd naar de geruchten rondom Manchester United. Trainer Ole Gunnar Solskjaer is daar op straat gezet en Ten Hag schijnt een van de kandidaten te zijn. "Ik kan er niets mee en richt me volledig op deze ploeg. Ik ben bij Ajax, we hebben een hele mooie selectie en we willen voor titels gaan. Ik weet niks, ik heb niks gehoord en houd me daar niet mee bezig."

Ajax

gerelateerd