Heracles Almelo
0 – 0
Go Ahead Eagles
PSV
0 – 0
Ajax

Solskjaer in tranen bij afscheidsinterview Manchester United

21 november 2021 – De 4-1 nederlaag van Manchester United tegen Watford was voor de clubleiding de druppel. Clubicoon Ole Gunnar Solskjaer werd op straat gezet en in zijn afscheidsinterview blikte hij terug op zijn trainersperiode bij de club. Het bleek hem echter toch flink aan te grijpen, want aan het einde van het interview schoot de Noor vol.

Solskjaer in tranen bij afscheidsinterview Manchester United

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Solskjaer werd door de club nog één keer geïnterviewd in een soort afscheidsinterview. Daarin vertelt hij dat hij geen wrok koestert richting de spelers. "Ik heb de spelers deze morgen verteld dat ze in zichzelf moeten blijven geloven. Ze kunnen zoveel beter dan wat we de afgelopen weken hebben laten zien. We hebben het helaas niet kunnen laten zien, maar blijf je best doen en laat zien dat het een eer is om voor Manchester United te spelen."

Daarnaast is er volgens hem nog altijd geen man over boord. "Je speelt Champions League en hoeft nog maar één wedstrijd te winnen om door te gaan naar de volgende ronde. Michael heeft nu de leiding en ik hou echt van hem. Hij is echt een topper en het gaat helemaal goed komen met ze. Bedankt voor alle mooie momenten."

Solskjaer werd in december 2018 aangesteld als hoofdcoach van Manchester United, nadat hij eerder succes had behaald als trainer van Molde FK. Als speler was hij ook al werkzaam voor de club uit Manchester. In maart 2019 werd zijn contract nog verlengd met drie seizoenen, maar nu is hij alsnog vroegtijdig aan de kant gezet.

Premier League

gerelateerd