'Xavi zet streep door huurtransfer Van de Beek'

22 november 2021, 10:31

De toekomst van Donny van de Beek lijkt niet in Barcelona te liggen. Xavi heeft de 24-jarige middenvelder volgens Sport niet nodig.

Van de Beek is de voorbije weken meermaals in verband gebracht met een huurtransfer naar Barça. Bij Manchester United komt de Nederlandse middenvelder nauwelijks aan spelen toe, al biedt het ontslag van Ole Gunnar Solskjaer hem mogelijk wel meer perspectief. Tot voor kort stond Van de Beek naar verluidt niet onwelwillend tegenover een tijdelijk vertrek bij de Engelse grootmacht.

Ramon Planes, technisch secretaris van Barcelona, zou kortgeleden contact hebben opgenomen met het management van Van de Beek. De voormalig speler van Ajax stond naar verluidt wel positief tegenover een overgang naar Camp Nou. De Catalaanse interesse wordt naar het zich laat aanzien echter niet doorgezet. Xavi heeft de leiding van Barça laten weten dat hij al genoeg middenvelders heeft en zodoende Van de Beek niet nodig heeft.

Een optie minder dus, voor Van de Beek. Mocht de middenvelder ook na het ontslag van Solskjaer zijn heil tijdelijk anders willen zoeken, dan zijn er nog een hoop andere clubs waar hij terecht kan. Onder meer Everton, Wolverhampton Wanderers en Newcastle United zouden Van de Beek wel aan de selectie willen toevoegen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen