Oud-spits Keur heeft oplossing tegen relfans: "Schiet op hun knieën"

22 november 2021 – Oud-spits Piet Keur droeg tijdens zijn voetballoopbaan onder andere het shirt van Feyenoord en FC Twente. Ook kwam hij uit voor AZ, de club waar hij van 2011 tot 2014 actief was als spitsentrainer bij het eerste elftal.

Oud-spits Keur heeft oplossing tegen relfans: "Schiet op hun knieën"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Bij NH Nieuws wordt Keur tijdens zijn wekelijkse rubriek met AZ-icoon Barry van Galen gevraagd naar de incidenten met voetbalsupporters van afgelopen weekend. Zo drongen ook bij AZ - NEC supporters van de thuisploeg het stadion binnen. De aanhangers van de Alkmaarders staken vuurwerk af en betraden ook even het veld.

Keur heeft wel een oplossing voor het supportersgeweld. "Je moet ze eerst met rubberen kogels tegen hun knieën aanschieten. Moet je kijken hoe snel ze dan weg zijn. De volgende keer schiet je dan met scherp. Moet je opletten hoe snel de rellen over zijn", aldus Piet Likeur.

Lees ook: Weer gaat het mis: supporters dringen AZ-stadion binnen

Van Galen is het niet met hem eens. "Iedereen roept om stadionverboden, maar die jongens bij AZ hebben niets gedaan. Ze hebben geen steward voor zijn bek geslagen en nog geen ruit ingetrapt. Het zijn gewoon jongens die naar een wedstrijd willen."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd