Ajax
1 – 0
Excelsior Maassluis

Inbrekers stelen sieraden en geld uit huis familie Barça-talent Fati

22 november 2021 – Ansu Fati is zaterdagavond het slachtoffer geworden van een inbraak, meldt La Vanguardia. De aanvaller van FC Barcelona zat op dat moment in Camp Nou naar zijn teamgenoten te kijken, die met 1-0 wonnen van Espanyol.

Inbrekers stelen sieraden en geld uit huis familie Barça-talent Fati

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

De familie van Fati was wél aanwezig op het moment van de inbraak. Zij zaten rustig te eten, toen ze boven ineens gerommel hoorden. Daarop werd de politie gebeld, maar toen die ter plaatse was, waren de dieven er al vandoor. De kamer was een troep en al snel werd duidelijk dat de inbrekers buit hadden gemaakt.

Zo zijn er uit het huis van de familie Fati onder andere gouden kettingen, horloges en flink wat geld verdwenen. De inbrekers bleken een van de ingangen op de bovenverdieping te hebben geforceerd en ook zou het alarmsysteem zijn uitgeschakeld. De Catalaanse politie sluit niet uit dat Fati is getroffen door de georganiseerde misdaad en dat hij niet per toeval het slachtoffer is geworden van de beroving.

Lees ook: 'Paris Saint-Germain had topcontract klaarliggen voor Fati'

Tweeënhalf jaar geleden werd ook al een speler van Barcelona beroofd. Arthur Melo, die tegenwoordig het shirt van Juventus om de schouders draagt, werd toen onaangenaam verrast. Zijn broer werd destijds met een pistool bedreigd en uit het huis van Melo werden onder andere sieraden ontvreemd. Eerder was Kevin Prince-Boateng ook al bestolen van zo'n 300.000 euro aan sieraden.

LaLiga

gerelateerd