Ten Hag en Overmars blijven Ajax trouw; Feyenoord mag dromen

23 november 2021, 00:30   Bijgewerkt: 22 november 2021, 23:50

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 22 november.

FIFA maakt de elf genomineerden voor de Speler van het Jaar bekend

Vorig jaar mocht Bayern München-aanvaller Robert Lewandowski zich de FIFA Player of the Year noemen. Ook dit jaar is de Poolse goalgetter van de partij. Hij behoort tot de laatste elf, die overigens niet voorzien is van een Nederlander. Wel is er succes bij de vrouwen: Sarina Wiegman en Vivianne Miedema zijn in andere categorieën genomineerd voor prestigieuze titels.

FC Volendam weer aan kop na late zege in Utrecht

Eenvoudig ging het absoluut niet, maar FC Volenam heeft de koppositie in de Keuken Kampioen Divisie wel weer heroverd van Excelsior, dat een wedstrijd meer had gespeeld. De ploeg van coach Wim Jonk had aan een late treffer van Achraf Douiri genoeg: 0-1. Ook Jong Ajax won. De manschappen van John Heitinga rekenden in eigen af met Roda JC: 2-1.

Barcelona-talent Fati slachtoffer van ibraak in huis familie

Op het moment dat Ansu Fati in Camp Nou zijn ploeggenoten aan het werk zag tegen Espanyol (1-0 winst), werd in het huis van de FC Barcelona-aanvaller ingebroken. Zijn familie hoorde tijdens het eten gerommel boven en besloot daarop de politie te bellen. Toen die ter plaatste was, waren de boeven al vertrokken. Onder andere horloges en sieraden werden gestolen. De Catalaanse politie sluit niet uit dat de georganiseerde misdaad erachter zit.

'Overmars en Ten Hag blijven dit seizoen bij Ajax'

De Telegraaf kwam met het nieuws naar buiten dat Erik ten Hag en Marc Overmars de clubleiding van Ajax hebben toegezegd dat ze tot zeker het einde van het seizoen in Amsterdam blijven. Ten Hag werd de voorbije dagen genoemd als mogelijke kandidaat bij Manchester United, dat trainer Ole Gunnar Solskjaer ontsloeg. Overmars werd eerder gelinkt aan Newcastle United en wordt regelmatig genoemd bij zijn ex-club Arsenal.

'Investeerders willen negentig miljoen pompen in Feyenoord'

Sportmarketeer Chris Woerts meldde bij Veronica Inside dat vijf investeerders met hart voor de club miljoenen in Feyenoord willen pompen. Van dat geld zou dertig tot veertig miljoen euro naar het spelersbudget moeten gaan. Dat zou betekenen dat er ineens weer een hoop dingen mogelijk zijn in De Kuip. Volgens Woerts is een deal nabij, maar 'niets is zeker tot de handtekeningen op papier zijn gezet'.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen