Kluivert teruggefloten na zien 'nieuwe Messi' bij FC Barcelona

23 november 2021 – Patrick Kluivert ziet in FC Barcelona-talent Ilias Akhomach (17) de 'nieuwe Lionel Messi', maar die uiting is niet in goede aarde gevallen bij de zaakwaarnemer van het talent. Volgens Horacio Gaggioli zit de voormalig hoofd jeugdopleiding van de Catalanen ernaast in zijn bewoordingen.

Kluivert teruggefloten na zien 'nieuwe Messi' bij FC Barcelona

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Tegenover Cadena SER ging de belangenbehartiger in op het compliment dat de aanvaller kreeg van Kluivert, nadat hij afgelopen weekend in de basis begon tegen Espanyol. "Dat is niet de manier om hem een compliment te geven", vond Gaggioli over de uitingen van Kluivert. De zaakwaarnemer is daarna na zijn pupil en diens familie te gaan om de uitspraak te relativeren.

"Kluivert zit verkeerd. Ilias is niet de nieuwe Messi en zelfs als hij dat wel was geweest, moet dat niet worden gezegd. Ilias is Ilias en dat is een andere speler dan Messi. Om in zijn voetsporen te treden is tegenwoordig vrijwel onmogelijk", aldus Gaggioli, die wel veel vertrouwen heeft in de zeventienjarige aanvaller. "Niemand weet waar zijn plafond ligt, maar hij verdient het om een kans te krijgen."

De buitenspeler werd door Xavi in de basis opgesteld, maar werd na een helft wel alweer gewisseld. Abdessamad Ezzalzouli (19) kwam de voorhoedespeler vervangen. Aan de rechterkant zijn er weinig opties in de selectie van de Catalanen: Lionel Messi en Antoine Griezmann vertrokken in deze zomer, Ousmane Dembélé is geblesseerd. Verdedigers Sergino Dest en mogelijk ook Daniel Alves kunnen die positie invullen.

Reacties

LaLiga

gerelateerd