Messi (34) zinspeelt op terugkeer bij FC Barcelona

23 november 2021 – Lionel Messi (34) heeft aangekondigd dat hij in de toekomst graag terugkeert bij FC Barcelona. De Argentijnse superster vertrok in de afgelopen zomer bij de Catalaanse club, maar is nu alweer bezig met een rentree. Daarbij is het overigens niet gezegd dat het als speler is, maar een rentree in de toekomst lijkt zeker te zijn. 

Messi (34) zinspeelt op terugkeer bij FC Barcelona

"Ik heb altijd gezegd dat ik ooit wil terugkeren naar Barcelona, omdat het mijn thuis was en ik daar jarenlang heb gewoond", stelt Messi in een interview met El Mundo Deportivo. "Ik zou de club altijd willen helpen, op welke manier dan ook. En natuurlijk, als ik kan bijdragen en de club kan helpen, zou ik graag terugkeren." Met Xavi als trainer heeft de club momenteel een oude bekende van Messi aan het roer staan. "Hij laat Barça weer dromen en is een belangrijke trainer voor de jonge spelers. Het team zal weer groeien onder zijn leiding", verwacht de Argentijn. 

Naar zijn zin bij PSG
In een interview met Marca geeft Messi wel aan het naar zijn zin te hebben bij Paris Saint-Germain. "Ik heb me hier volledig aangepast. We zijn een van de favorieten om de Champions League te winnen", aldus de aanvaller, die Liverpool tot topfavoriet bombardeert. "We hebben een team met ontzettend veel potentie. We hebben zoveel spelers met veel kwaliteit. Al is het niet altijd makkelijk om een selectie vol met sterren te hebben."

Lees ookMessi en Alba steunen Koeman: "Oneerlijk behandeld"

Daarnaast is het ook opmerkelijk dat Messi op het veld staat met Sergio Ramos, tegen wie hij jarenlang speelde. "Het was in het begin wel raar, omdat we zoveel jaar rivalen zijn geweest. Als aanvoerders van FC Barcelona en Real Madrid. Maar dat is helemaal verdwenen: we hebben veel respect voor elkaar. Het is spectaculair om een ploeggenoot als Sergio Ramos te hebben."

Premier League

gerelateerd