Marokko
0 – 0
Spanje

Uitstekend nieuws voor Xavi uit de ziekenboeg bij FC Barcelona

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

23 november 2021 – Xavi heeft uitstekend nieuws gekregen uit de ziekenboeg bij FC Barcelona. De manager kan voor het cruciale Champions League-duel met Benfica dinsdagavond beschikken over Sergino Dest (21) én Ousmane Dembélé (24). Daarmee heeft de coach extra opties gekregen aan de rechterkant voorin.

Uitstekend nieuws voor Xavi uit de ziekenboeg bij FC Barcelona

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Want die positie is door het vertrek van Lionel Messi en Antoine Griezmann deze zomer erg mager bezet, helemaal omdat Dembélé maanden uit de roulatie lag en pas één keer speelde. Daardoor werd Dest nog weleens opgesteld als rechterbuiten, maar omdat ook hij niet van de partij kon zijn, koos Xavi afgelopen weekend voor de jeugd, met Ilias Akhomach en Abdessamad Ezzalzouli.

Beide jonge buitenspelers behoren overigens niet tot de wedstrijdselectie voor het treffen met Benfica, waarin bepaald wordt of de Catalaanse grootmacht overwintert in het miljardenbal. Bij een zege is de volgende ronde een feit, maar bij een gelijkspel of een nederlaag wordt het een bijzonder moeilijk verhaal.

Lees ook: 'Xavi kent geen genade en slingert Dembélé andermaal op de bon'

In elk geval is de ziekenboeg behoorlijk leeggestroomd in Catalonië. Alleen Golden Boy-winnaar Pedri, Ansu Fati, Martin Braithwaite, Sergio Roberto en Sergio Agüero zijn nog altijd niet fit genoeg om in actie te komen. Aanwinst Dani Alves is nog niet ingeschreven voor het miljardenbal.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd