Update: Feyenoord mist Bijlow na positieve test

23 november 2021, 20:17   Bijgewerkt: 23 november 2021, 21:01

Feyenoord speelt de Conference League-wedstrijd tegen Slavia Praag waarschijnlijk zonder eerste keeper Justin Bijlow. De 23-jarige doelman testte deze week positief op corona en moet de vijfde wedstrijd in de groepsfase aan zich voorbij laten gaan. 

€210k
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ofir-marciano">Ofir Marciano zal zijn plek onder de lat gaan innemen.

Iets meer dan een week geleden werd nagenoeg hetzelfde nieuws gebracht. Toen was het Nederland - Noorwegen - het duel dat zou bepalen of Oranje naar het WK zou gaan - dat Bijlow aan zich voorbij moest laten gaan. Toen inderdaad omdat hij 'niet fit' was. De doelman had zelf bij bondscoach Louis van Gaal aangegeven dat hij het niet verstandig achtte om te spelen. 

Lees ook: Bijlow voerde vorige week 'verschrikkelijk gesprek' met Van Gaal

Opmerkelijk is dat Bijlow afgelopen weekend bij Feyenoord wél onder de lat stond in het competitieduel tegen PEC Zwolle (4-0). In ieder geval lijkt het erop dat de Rotterdammers zonder hun eerste keeper moeten gaan zorgen voor overwintering. Daarvoor is een punt in Praag genoeg. 

Bijlows vervanger is in dat geval Ofir Marciano. De 32-jarige reservegoalie speelde voor Feyenoord tot dusver alleen in het tweeluik tegen Elfsborg, maar speelde vorige week nog wel twee duels voor de nationale ploeg van Israël. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen