Vermoedelijke elf Ajax: Ten Hag wijzigt elftal op vier plekken

24 november 2021 – Erik ten Hag gooit zijn opstelling tegen Besiktas flink op de schop. De succestrainer gaf op de voorbereidende persconferentie al aan zijn basiself op enkele plekken te wijzigen en komt zijn woord na. Ten Hag geeft vier andere spelers de kans dan afgelopen weekend, zo meldt het Algemeen Dagblad.

Vermoedelijke elf Ajax: Ten Hag wijzigt elftal op vier plekken

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Sowieso stond al vast dat er een vervanger moest komen voor de geschorste Edson Álvarez. De Mexicaan moet toekijken vanaf de tribune en wordt op het middenveld vervangen door Davy Klaassen. Hij raakte onlangs zijn basisplaats kwijt aan de ijzersterk presterende Steven Berghuis. De linkspoot is opnieuw de nummer tien en vormt eveneens het middenveld met Ryan Gravenberch.

Lees ook: Twee clubs voegen zich bij Ajax; vijf ploegen uitgeschakeld in CL

Achterin krijgen Perr Schuurs en Nicolás Tagliafico de kans. Dat gaat ten koste van Jurriën Timber en Daley Blind, die rust krijgen van hun trainer. Voorin geldt dat ook voor Antony. De Braziliaan moet zijn plaats afstaan aan landgenoot David Neres. Hij zal de voorhoede vormen met Sébastien Haller en aanvoerder Dusan Tadic. De doelman van de Amsterdammers blijft Remko Pasveer.

Ajax is na vier opeenvolgende overwinningen in de Champions League al verzekerd van een ticket voor de volgende ronde in de Champions League. Toch gaven de Amsterdammers dinsdag aan niet te willen verslappen, want de ploeg hoopt zich tot groepswinnaar te kronen.

Vermoedelijke opstelling: Pasveer; Mazraoui, Schuurs, Martínez, Tagliafico; Gravenberch, Klaassen, Berghuis; Neres, Haller en Tadic.

Ajax

gerelateerd