Sneijder kraakt KNVB: "Heb al meerdere verzoeken gekregen"

24 november 2021, 08:35

Wesley Sneijder kreeg de laatste weken veel kritiek over zich heen nadat hij bekendmaakte te stoppen met de cursus als coach bij de KNVB. De middenvelder werd verweten dat hij niet bereid was om te leren en dat hij zichzelf te groot voelde voor de cursus, maar die kritiek pareert hij.

Sneijder stoorde zich naar eigen zeggen niet aan de felle reacties. "Iedereen mag een mening hebben, dat heb ik zelf ook", begon hij op het veld van het Utrechtse DHSC voor de camera van ESPN. Bij DHSC heeft Sneijder een flinke vinger in de pap en helpt hij bij de trainingen. "Ik heb nooit gezegd dat ik niet wilde leren, alleen dat er misschien anders moet worden gekeken naar mijn situatie."

"Ik heb gevraagd om een stukje maatwerk, want ik zie mezelf meer als manager dan als veldcoach", vervolgde hij. "Maar ik vind het helemaal niet erg om te leren." Hij heeft zijn trainersambitie nog niet geparkeerd. "Ik heb al allerlei verzoeken gekregen, misschien pak ik de cursus wel op in het buitenland. Voor nu laat ik het even rusten, maar uiteindelijk is het wel mijn ambitie om als trainer aan de slag te gaan. Misschien is dat zelfs nog wel bij de KNVB."

Bij hoofdklasser DHSC snuffelt hij in ieder geval alvast aan het vak. "Het is leuk om tussen die jongens te staan", aldus de oud-speler van onder meer het Nederlands elftal, Ajax, Inter en Real Madrid.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen