Deze namen zijn in beeld bij United: al twee afwijzingen

24 november 2021, 09:48

Manchester United speurt naar een nieuwe coach, nadat het vorige week clubicoon Ole Gunnar Solskjaer op straat zette na teleurstellende resultaten. De honneurs worden tijdelijk waargenomen door Michael Carrick, die zijn ploeg dinsdag direct naar een 0-2 zege op Villarreal leidde. Ernesto Valverde is in beeld als tijdelijke opvolger, maar voor de lange termijn wordt er naar een topcoach gezocht.

BILD maakte een rondje langs de velden en zette de kandidaten op rij. Zeker is in ieder geval dat twee benaderde coaches de klus op Old Trafford niet zien zitten. Zinédine Zidane was topkandidaat voor de vacature, maar de Fransman voelt zelf weinig voor een avontuur in de Premier League. Hij wacht zelf liever op een kans bij de nationale ploeg van Frankrijk. Ook Roberto Mancini wees de topclub af, want hij wil bij de Italiaanse nationale ploeg blijven. De naam van Ralf Rangnick werd eveneens genoemd, maar de Duitser is geen optie voor United.

Mauricio Pochettino is dat wél. De Argentijn staat momenteel weliswaar onder contract bij Paris Saint-Germain, maar daar heeft hij nog niet overtuigd. De spelers van United hebben het in de kleedkamer al over de coach gehad en een groot deel zou graag nog eens willen samenwerken met hem. Ook Brendan Rodgers is kandidaat. Hij werkt momenteel bij Leicester City, maar heeft een ontsnappingsclausule voor een Champions League-club.

Julen Lopetegui is een optie omdat hij over dezelfde zaakwaarnemer beschikt als Cristiano Ronaldo, terwijl ook Unai Emery op de lijst staat. Tussen hem en United is echter nog geen contact geweest. De Duitse krant schrijft niets over Erik ten Hag, maar Engelse media weten dat ook hij in beeld is. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen