Vitesse mist viertal in belangrijk duel met Stade Rennes

24 november 2021 – Vitesse mist vier krachten tijdens de tweede ontmoeting met Stade Rennes. De subtopper moet het sowieso stellen zonder Oussama Darfalou, terwijl ook Hillary Gong niet van de partij is. Bovendien zijn Markus Schubert en Danilho Doekhi geschorst voor het belangrijke onderonsje in Frankrijk.

Vitesse mist viertal in belangrijk duel met Stade Rennes

Dat laat de club weten via het eigen Twitter-account. Darfalou kampt met een blessure en is dus niet inzetbaar. De Algerijn is weliswaar geen basisspeler, maar speelt als invaller een belangrijke rol bij de Arnhemmers. Gong is eveneens niet inzetbaar. De 23-jarige Nigeriaan is vader geworden.

Omdat Schubert geschorst is, zal Jeroen Houwen zijn plek tussen de palen innemen. Daan Reiziger is geblesseerd en Eric Verstappen nog niet ingeschreven voor Europees voetbal, waardoor de spoeling wat betreft keepers dun is. Jeugdspelers Nigel van Haveren (18) en Job Froeling (19) stappen in het vliegtuig naar Frankrijk.

Vitesse staat momenteel derde in de ijzersterke groep G, maar heeft slechts één punt achterstand op nummer twee Tottenham Hotspur. De Arnhemmers hebben na vier speelronden zes punten verzameld. Stade Rennes is koploper met tien punten.

Eredivisie

gerelateerd