Romero opnieuw uit de roulatie bij gehavend PSV

24 november 2021, 12:33

Maxi Romero blijft kwakkelen met zijn fitheid. De Argentijnse spits, die in 2018 voor tien miljoen euro werd opgepikt bij Velez Sarsfield, is drie weken uit de roulatie. Dat maakt zijn coach bekend op de persconferentie richting de ontmoeting met het Oostenrijkse Sturm Graz. Veel spelers van de Eindhovenaren zijn donderdagavond niet inzetbaar.

De 22-jarige spits maakte na veel blessureleed dit seizoen zijn rentree in de Eredivisie én bij Jong PSV, waar hij in vier duels direct twee keer trefzeker was. De aanvaller moet nu echter weer twee tot drie weken toekijken. De spits heeft namelijk een spierblessure opgelopen en moet daarvan de komende weken herstellen. Het is het zoveelste teleurstellende hoofdstuk voor de spits bij PSV.

Niet alleen Romero is uit de roulatie. PSV-coach Roger Schmidt kan tegen Sturm Graz tevens geen beroep doen op Cody Gakpo, Noni Madueke, Ryan Thomas, Jordan Teze en Eran Zahavi. Zij zijn geblesseerd. Ook Philipp Max is niet van de partij. De Duitse linksback verblijft in quarantaine na een positieve coronatest. Schmidt zal dus flink moeten puzzelen in zijn basiself.

PSV staat na vier speelronden op de derde plaats in de groepsfase van de Europa League. De Eindhovenaren hebben vijf punten: eentje minder dan nummer twee Real Sociedad en drie minder dan koploper AS Monaco. Sociedad en PSV staan in de laatste speelronde van de Europa League-groepsfase nog tegenover elkaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen