Götze rekent op anderen bij PSV tijdens blessuregolf

24 november 2021, 13:26

Mario Götze heeft er niet veel problemen mee dat een groot deel van zijn elftal momenteel geblesseerd is. De Duitse middenvelder treedt donderdagavond op bezoek bij Sturm Graz aan met een flink gehavende selectie, maar dat hoeft geen probleem op te leveren.

Vaste waarden Cody Gakpo, Noni Madueke, Eran Zahavi en Philipp Max zijn sowieso niet inzetbaar voor de Eindhovenaren. Götze baalt van de blessuregolf, maar weet ook dat zijn ploeg sterk genoeg is om alsnog een goed resultaat te boeken. "We missen een aantal spelers, maar op een moeilijk moment hebben we dit weekend laten zien waar we toen in staat zijn. Dat willen we tegen Sturm Graz ook", zegt hij tegen het Eindhovens Dagblad.

Lees ook: Romero opnieuw uit de roulatie bij gehavend PSV

Götze haalt vertrouwen uit de overtuigende zege die PSV afgelopen weekend boekte tegen Vitesse. "Wij hebben een goed team en daar draait het ook altijd om in voetbal. Andere spelers in de ploeg maken het spel wel iets anders, maar we blijven één. In trainingen zie ik alle spelers en ik ben niet verrast dat een aantal van hen ons nu kan helpen in deze fase."

PSV bezet momenteel de derde plaats in de Europa League-poule, maar heeft slechts één punt achterstand op nummer twee Real Sociedad en drie op koploper AS Monaco.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen