Messi aangepakt: "Begon bij Koeman, werkweigering"

24 november 2021 – Lionel Messi krijgt flinke kritiek van Rafael van der Vaart. De Argentijn maakte deze zomer de overstap van FC Barcelona naar Paris Saint-Germain. Vooralsnog is dat geen succes gebleken. De Nederlandse analist stelt dat hij 'verdrietig' wordt als hij naar de aanvaller kijkt in zijn huidige vorm.

Messi aangepakt: "Begon bij Koeman, werkweigering"

"Messi wandelt af en toe. Hij wandelt door de middencirkel en iedereen loopt hem voorbij. Nummer zes zal dan toch wel zeggen dat hij iets moet gaan doen?", vraagt de analist zich hardop af bij Ziggo Sport. "Ik begin me gewoon te ergeren aan Messi. Dat is jammer, want zoiets wordt nooit meer geboren. Bij Ronald Koeman begon dat al een beetje. Werkweigering was het eigenlijk, dat hoort niet bij zo'n speler. Ik word er verdrietig van."

Tegen Nantes scoorde Messi afgelopen weekend zijn eerste treffer in de Franse competitie. "Dit is wat we willen zien van hem. Ik hoop dat hij dit vanavond ook laat zien", aldus Van der Vaart, die de Argentijn tegen Olympique Marseille, eerder dit seizoen, gewisseld werd. Dat werd niet op prijs gesteld door de technicus. "Als hij gewisseld wordt, heeft de trainer het gedaan. Doet de trainer dat nog een keer, dan is het klaar."

De oud-international ziet dat Cristiano Ronaldo zich een stuk makkelijker aanpast na zijn transfer. De Portugees keerde deze zomer terug bij zijn oude club Manchester United. "Ik weet dat het twee totaal verschillende spelers zijn, maar Ronaldo is aan het vechten. Hij wil zijn ploeg echt naar een ander niveau tillen.  Het is een kwestie van willen. Wil je, of wil je niet? Messi is nog zoekende. Op de een of andere manier past het nog niet."

Premier League

gerelateerd