Besiktas baalt: "Maar Ajax is een topploeg, met goede spelers"

25 november 2021, 08:37

Het Europese avontuur van Besiktas zit erop. Na de nederlaag van de Turkse topclub tegen Ajax woensdagavond is de ploeg uitgespeeld in Europa. Trainer Sergen Yalç?n is teleurgesteld, maar deelt ook complimenten uit aan de Amsterdammers.

"Het was een goede wedstrijd, het team heeft goed gevochten. Het is goed dat de spelers in zo'n roerige periode met zoveel inzet spelen. We hadden de wedstrijd in de eerste helft kunnen maken. We hadden de tweede treffer kunnen produceren, helaas konden we de kansen niet omzetten in doelpunten", begint Yalç?n op de persconferentie na afloop.

De Turkse oefenmeester erkent het verschil tussen zijn ploeg en die van Erik ten Hag.  "We speelden tegen een topteam, het is niet makkelijk, ze hebben goede spelers. Als ze een kans krijgen, missen ze niet. Het was geen goed Champions League-avontuur voor ons. We hadden het beter kunnen doen. Voetbal geeft je niet altijd wat je wilt. We sluiten dit boek dit seizoen af. We keren terug naar de competitie en zoeken naar manieren om op te staan ??en daar zo snel mogelijk te winnen."

Lees ook: Ajax treft mogelijk verzwakt Besiktas: "Competitie ook belangrijk"

Yalç?n ziet verbeterpunten voor zijn ploeg en voor één speler in het bijzonder.  "Spelers verliezen hun motivatie als we een doelpunt incasseren. We zijn niet tevreden over het optreden van Alex Teixeira. Hij is een speler van wie we veel meer mogen verwachten. Een bijzondere speler. Qua spel kon hij niet veel bijdragen. Hij moet ook weer in het spel komen. Het zit nu niet op dat niveau, ze kunnen hun prestaties inhalen en in de toekomst een bijdrage leveren aan ons."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen