Tsjechische politie zet streep door Feyenoord-mars in Praag

25 november 2021 – De supporters van Feyenoord zijn donderdagmiddag gedeeltelijk in het stadion aangekomen, maar niet volgens de weg die ze normaliter zouden afleggen. Het idee van de fans was om een mars door het centrum te lopen naar het stadion in Praag, maar daar heeft de Tsjechische politie een stokje voor gestoken. Desondanks is het vooralsnog relatief rustig. 

Tsjechische politie zet streep door Feyenoord-mars in Praag

Dat schrijft RTV Rijnmond althans over de ontwikkelingen in Praag, waar ontzettend veel politie op de been is om alles in goede banen te leiden. Via Twitter deed de politie al bericht dat het klaar was voor 'rellende supporters' van Feyenoord en het hield woord. Op het moment dat een enkeling vuurwerk wilde afsteken, greep de politie linea recta in en werd dat voorkomen. 

Eerder op de dag werden er zeker ook al twee Feyenoord-fans aangehouden. In totaal zouden er zo'n drieduizend supporters zijn afgereisd vanuit Rotterdam naar de hoofdstad van Tsjechië, waar de ploeg van Arne Slot zich donderdagavond tot groepswinnaar van de Conference League-poule hoopt te kronen.

Lees ookTsjechische politie laat weten: paraat voor rellende Feyenoorders

In het stadion van Slavia Praag zijn ook voorzorgsmaatregelen genomen. Zo is er een ruimte gemaakt van hekken, waar overheen prikkeldraad gespannen is. Alles om de supportersgroeperingen op de juiste wijze in bedwang te houden. Feyenoord

gerelateerd