Marathonseizoen breekt Pedri op: jaar voorbij voor Golden Boy

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

25 november 2021 – Pedri komt dit kalenderjaar niet meer in actie voor FC Barcelona. De kersverse winnaar van de Golden Boy-award kent een terugslag in zijn herstel van een spierblessure.

Marathonseizoen breekt Pedri op: jaar voorbij voor Golden Boy

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Barça hoopte dat Pedri binnenkort zou kunnen aansluiten bij de selectie van Xavi, maar de middenvelder - die vandaag zijn negentiende verjaardag viert - zal pas na de feestdagen zijn rentree kunnen maken. Door het blessureleed heeft Pedri dit seizoen pas vier wedstrijden kunnen spelen voor Barcelona.

Dat staat in schril contract met het aantal wedstrijden dat hij vorig seizoen speelde. Toen kwam hij namens Barcelona, de nationale- en olympische Spaanse ploeg liefst 73 keer in actie. Voor Pedri duurde het seizoen extra lang omdat hij in de zomer actief was op het EK en de Olympische Spelen in Tokio.

Het gebrek aan rust lijkt Pedri nu op te breken. De middenvelder mist in elk geval nog zes wedstrijden (vijf in de competitie, één in de Champions League) van Barcelona. Zijn eerste minuten onder Xavi laten dus nog even op zich wachten.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

    Van een euro maak je €50, als Nederland wint van de USA.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd