Wéér een laatkomer bij Vitesse voor Conference League-duel

25 november 2021, 18:52

Vitesse-trainer Thomas Letsch heeft voor de tweede Conference League-wedstrijd op rij een speler uit de basisopstelling gehouden omdat diegene te laat gemeld had. Verdediger Eli Dasa (28) begint op de bank op bezoek bij Stade Rennes, nadat hij te laat kwam bij de wedstrijdbespreking. Eerder ging het met aanvaller Loís Openda ook mis.

De spits van de Arnhemmers presteerde het enkele weken geleden om de wekker te laat te zetten en voor de uitwedstrijd tegen Tottenham Hotspur te laat te komen. De topscorer van Vitesse over alle competities startte derhalve op de bank en trainer Thomas Letsch had donderdag dezelfde harde mededeling voor verdediger Dasa.

Net als Openda is Dasa een vaste kracht in het elftal van de Arnhemmers, die donderdagavond tegen de Franse subtopper speelt voor de laatste kans op overwintering in het derde toernooi van Europa. Koploper Stade Rennes kan zich met een gelijkspel tegen Vitesse verzekeren van een plek bij de eerste twee teams, al lijkt Vitesse daar weinig aan te hebben, omdat Spurs met een zege dan ook veilig is van in elk geval de tweede plek.

Lees ookLetsch straft Openda met reserverol in kraker tegen Tottenham

Dasa staat wel op het wedstrijdformulier, maar begint als wissel omdat hij zich te laat meldde voor het duel in Frankrijk. Tegen NS Mura stond de verdediger nog buitenspel met een blessure, maar verder miste hij geen minuut in de groepsfase van de Conference League. Net als destijds tegen NS Mura is Romaric Yapi de vervanger van Dasa.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen