Unicum: Schmidt wijzigt niets bij PSV voor Europees duel

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

25 november 2021 – PSV-trainer Roger Schmidt heeft zijn opstelling voor de Europa League-wedstrijd tegen Sturm Graz niet gewijzigd. Waar de Duitse coach normaliter ontzettend veel wisselt en rouleert, heeft hij nu weinig opties meer om dingen anders neer te zetten dan afgelopen weekend tegen Vitesse het geval was. Bovendien maakte het elftal veel indruk tegen de Arnhemmers (2-0 winst).

Unicum: Schmidt wijzigt niets bij PSV voor Europees duel

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Met onder anderen Cody Gakpo, Eran Zahavi en Noni Madueke als afwezigen, vormen Bruma, Carlos Vincíus en Ritsu Doan de voorhoede. Yorbe Vertessen is de meest serieuze optie voorin voor Schmidt, die de Duitse coach nog naast zich op de bank heeft zitten. Met Yvon Mvogo, Armando Obispo, Davy Pröpper en Marco van Ginkel zitten daar ook nog wat gelouterde namen bij.

Verder zijn het veel jonge jongens, aangezien ook Ryan Thomas, Philipp Max en Jordan Teze nog ontbreken bij de Eindhovenaren. Phillipp Mwene is de rechtsback, aanvoerder Ramalho, Olivier Boscagli en de Braziliaan Júnior vormen de achterhoede. Afgelopen weekend hielden die buitenlanders - Drommel is de enige Nederlander in de basisopstelling - wel de nul tegen Vitesse. 

Op het middenveld staat namelijk met Ibrahim Sangaré, Erick Gutiérrez en Mario Götze een Ivoriaan, Mexicaan en Duitser op het wedstrijdformulier. In eigen huis zal PSV donderdagavond alle zeilen moeten bijzetten om drie cruciale punten te pakken in strijd om overwintering in de Europa League. De ploeg van Roger Schmidt staat slechts derde, maar heeft AS Monaco en Real Sociedad nog in het vizier. Sturm Graz is duidelijk de zwakste broeder van de poule.

Opstelling PSV: Drommel; Mwene, Ramalho, Boscagli, Mauro Júnior; Sangaré, Gutiérrez, Götze; Doan, Vincíus en Bruma

  • USA - Nederland, actie Adv

    Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

    Van een euro maak je €50, als Nederland wint van de USA.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd