Misdragingen rond duel PSV: "Geen PSV-supporters"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

26 november 2021 – De politie in Eindhoven heeft rond het Europa League-duel van PSV tegen Sturm Graz tien aanhoudingen verricht. Het ging om een groep mensen die het stadion probeerde binnen te komen door een hek te forceren. De groep is op tijd tegengehouden door de politie.

Misdragingen rond duel PSV: "Geen PSV-supporters"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat bevestigde een woordvoerster van de club zelf tegenover het Eindhovens Dagblad. In eerste instantie hadden zo'n vijfhonderd fans zich rond het stadion verzameld. Zij wilden de selectie van de Eindhovenaren een laatste steuntje in de rug bieden, waar zij bij de wedstrijd zelf door de coronamaatregelen niet welkom waren. "Dat was georganiseerd en ging prima", aldus de woordvoerster.

"Toen het vuurwerk te lang aanhield, is de groep die de actie had georganiseerd weggegaan", vertelde zij verder. "Een groep die overbleef, probeerde het stadion in te komen. Dat hebben we weten te voorkomen. De mensen die dat deden kennen we niet; het zijn geen PSV-supporters."

PSV won in eigen huis met 2-0 van Sturm Graz, waarmee het zichzelf een goede uitgangspositie verschafte voor het laatste groepsduel. Tegen Real Sociedad is een gelijkspel genoeg voor overwintering.

Lees ook: PSV wint en komt op pole position voor EL-overwintering

  • Topclub Adv

    Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

    Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

  • Reacties

    PSV

    gerelateerd