Belgische media zien 'Feyenoordheld' Dessers weer belangrijk zijn

26 november 2021 – De geweldige prestaties van Cyriel Dessers vallen ook in België op. De aanvaller wordt dit seizoen door Feyenoord gehuurd van KRG Genk en laat zien dat hij een uitmuntend neusje voor de goal heeft. Het zorgt voor lovende reacties aan het adres van de supersub, die donderdagavond zijn achtste doelpunt van het seizoen maakte als invaller.

Belgische media zien 'Feyenoordheld' Dessers weer belangrijk zijn

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

'Technisch meesterwerkje en heerlijke kopbal: Cyriel Dessers weer de held met geweldige goals. In de pikorde bij Feyenoord moet Dessers ondanks zijn vele goals nog altijd Bryan Linssen voorlaten. Waarom is hij geen basisspeler?, vraagt Sporza zich af na zijn nieuwe heldenrol tegen Slavia Praag. De aanvaller zorgde met twee treffers voor een gelijkspel, waardoor de Rotterdammers zich als groepshoofd plaatsten voor de volgende ronde van de Conference League.

Lees ook: Supersub Dessers helpt tiental Feyenoord naar volgende ronde

Het Laatste Nieuws omschrijft Dessers als 'Feyenoordheld'. Wel constateerde het medium dat het 'een minuutje later was dan verwacht'. Daarmee doelt de krant op de tweede minuut van de blessuretijd, waarin de geluksvogel in de wedstrijden tegen PSV, Sparta en AZ voor de Rotterdammers scoorde. Nu was het dus in minuut 93 raak voor de Belg. 'Of Racing Genk stilaan spijt heeft dat het Cyriel Dessers heeft uitgeleend? Bij Feyenoord blijft hij beslissende goals maken.'

Het Nieuwsblad besteedde ook aandacht aan de spits. Het medium denkt dat de aanvaller zoveel belangrijke doelpunten maakt door de spitsentrainer van de Rotterdammers. 'Spitsentrainingen van Robin van Persie doen Cyriel Dessers deugd: Belgische supersub maakt ook in Europa zijn faam waar bij Feyenoord'.

Feyenoord

gerelateerd