Valencia blijft azen op Simão

1 augustus 2006, 09:52

Simão Sabrosa staat nog altijd hoog op het verlanglijstje van Valencia. Vorige week was een delegatie van de Spaanse topploeg in Lissabon om de transfer af te ronden, maar het gezelschap keerde teleurgesteld terug naar Valencia. De ploeg lijkt het met Benfica eens over een transfersom, maar de salariseisen van Simão vormen nog een probleem.

De club heeft op haar website aangekondigd dat het zal blijven proberen om de Portugese aanvaller vast te leggen. Valencia geeft in een speciale verklaring aan dat het contact zal blijven houden met de preses van Benfica, de huidige club van Simão. Bovendien zal de ploeg regelmatig blijven telefoneren met de zaakwaarnemer van de 26-jarige aanvaller. 

Volgens berichten in de Spaanse media vormt immers niet de transfersom het grootste probleem, maar het salaris van Simão. De aanvaller zou dusdanig veel geld vragen, dat hij daarmee het salarisplafond van Valencia zou overschrijden. Naar verluidt zijn beide clubs het al wel vrijwel eens over een transfersom, die ongeveer 15 miljoen euro zou moeten bedragen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen