'Cole weigert om nog voor Arsenal te spelen'

1 augustus 2006, 10:09

Ashley Cole stuurt aan op een breuk met Arsenal. Volgens de Daily Mirror heeft de Engelse verdediger maandagavond aan Arsenal-directeur David Dein heeft laten weten dat hij nooit meer de kleuren van de Londense ploeg wil verdedigen. De 25-jarige international wil weg, het liefst naar rivaal Chelsea.

Volgens de krant heeft de vleugelverdediger Dein op het hart gedrukt om te gaan praten met Roman Abramovich, de eigenaar van Chelsea. Arsenal zal de international echter niet graag verkopen aan de concurrent. Buiten het feit dat beide ploegen rivalen zijn, zal ook de manier waarop deze hele soap begonnen is veel kwaad bloed gezet hebben. Enkele maanden geleden waren er immers al gesprekken tussen Cole en Chelsea, achter de rug van Arsenal om. Zowel Chelsea als Cole kreeg hier destijds een forse boete voor.

Arsenal-manager Arsene Wenger weigert dan ook vooruit te lopen op een vertrek van zijn verdediger. "Ashley staat onder contract bij Arsenal, dus niet hij maar wíj bepalen waar hij komend seizoen zal spelen", stelt Wenger. "Als we een akkoord bereiken met een andere club, dan krijgt hij het vanzelf te horen. Maargoed, het is frustrerend om nu de hele tijd te praten over een speler die er niet is. We hebben bij Arsenal nog 25 andere spelers, die wél tot op het bot gemotiveerd zijn om er een mooi seizoen van te maken."

Naar verluidt heeft Chelsea ruim twintig miljoen over voor de 25-jarige Cole, die bij Arsenal nog een contract heeft tot medio 2008.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen