'Noodlijdend FC Barcelona wil Spaanse aanvaller voor 50 miljoen'

27 november 2021, 21:20

FC Barcelona lijkt bijna een nieuwe aanvaller binnen te hebben. Ferran Torres moet de nieuwe ster worden in de voorhoede van de Catalaanse club. Voor het Spaanse talent moet de club wel diep in de buidel tasten: maar liefst vijftig miljoen zou er gemoeid zijn met een transfer. Een enorm bedrag voor een club die financiële problemen heeft.

Desondanks lijkt hij toch echt te komen, stelt Sierd de Vos bij Ziggo Sport. "Al twee dagen is de technisch directeur van Barça in Manchester. Hij is aan het onderhandelen geweest met City over Ferran Torres. Hij is 21 jaar en heeft al 22 interlands op zijn naam. Hij rijgt de doelpunten aaneen. Barcelona zou vijftig miljoen euro voor hem overhebben. Voor zijn talent moet hij gewoon elke week spelen, maar dat doet hij niet", aldus de commentator.

Lees ook: Transferweekje: voorkeur Haaland

De aanvaller mag daarom vertrekken bij de Engelse grootmacht. De club nam hem vorig seizoen over van Valencia voor 23 miljoen en kan hem dus nu al voor meer dan het dubbele verkopen. De vleugelflitser ligt nog vier seizoenen vast in het Etihad Stadium, waardoor de Engelsen ook geen enkele reden hebben om hem voor een appel en een ei te verkopen. Barcelona wil ver gaan voor de talentvolle aanvaller, waardoor niets een transfer nog in de weg lijkt te staan. "Guardiola heeft zijn akkoord al gegeven", besluit De Vos.

Barcelona wordt al weken gelinkt aan diverse vleugelspelers. Het is dan ook een publiek geheim dat de club een nieuwe speler wil vastleggen. Eerst leek de noodlijdende club echter in te zetten op een huurdeal met een speler die bij een topclub buiten de boot viel. Zo werden Hakim Ziyech, Raheem Sterling, Christian Pulisic en Callum Hudson-Odoi veelvuldig genoemd. Nu gaat de werkgever van Xavi alsnog diep in de buidel tasten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen