Hevige sneeuwval teistert Premier League: Bergwijn niet in actie

28 november 2021, 14:36

Zondagmiddag om 15:00 stond het duel in de Premier League tussen Burnley en Tottenham Hotspur op het programma, maar de wedstrijd is afgelast door de hevige sneeuwval. Waar in Nederland het winterse weer langzaam zijn intrede maakt, is in veel delen van Engeland de boel al behoorlijk ondergesneeuwd. Hoewel Steven Bergwijn sowieso al niet op een basisplaats kon rekenen, komt hij zondag dus helemaal niet in actie.

De medewerkers van Burnley kwamen 's ochtends al het stadion binnen en zagen het veld bedekt door een flink pak sneeuw. Hoewel de club met man en macht heeft geprobeerd het veld speelbaar te krijgen, moest Burnley in aanloop naar de wedstrijd toch besluiten dat het overantwoord is om op Turf Moor te spelen. Het duel wordt daarom uitgesteld en op een ander moment afgewerkt.

Zo krijgt Tottenham Hotspur weer een kleine tik te verwerken. In de competitie loopt het al niet zo best en afgelopen donderdag blameerde het zich ook nog tegen Mura (2-1 verlies), waardoor Vitesse nog de hoop heeft zich ten koste van Tottenham te kunnen plaatsen voor de volgende ronde van de Conference League. Onlangs werd Antonio Conte aangesteld als nieuwe coach, maar zijn periode begint niet bepaald voorspoedig.

In meerdere delen van Engeland heeft moeder natuur flink huisgehouden, maar vooralsnog lijken de andere wedstrijden wel door te gaan. Zo staan om drie uur ook nog Brentford-Everton, Leicester-Watford en Manchester City-West Ham United op het programma. Om 17:30 spelen Chelsea en Manchester United nog de topper van het weekend tegen elkaar.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen