Bosz herpakt zich na vernedering met nipte zege

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

28 november 2021 – Olympique Lyon heeft zich hersteld van een harde nederlaag op bezoek bij Stade Rennes van vorige week. De ploeg van Peter Bosz ging destijds met 4-1 onderuit, maar boekte zondagavond een 0-1 overwinning bij Montpellier. Lyon heeft de Europese plekken daardoor weer in het vizier.

Bosz herpakt zich na vernedering met nipte zege

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Lyon presteert dit seizoen opvallend wisselvallig in de Ligue 1. De Franse subtopper staat na veertien speelronden slechts op de zevende plaats in Frankrijk. Toch ligt het extreem dicht bij elkaar. De achterstand op nummer twee Stade Rennes bedraagt slechts acht punten, terwijl nummer vijf Olympique Marseille één punt voorsprong heeft. De bovenste twee clubs plaatsen zich voor de Champions League, de nummer drie speelt play-offs, terwijl de nummer vier de Europa League in gaat.

Peter Bosz mocht op bezoek bij Montpellier Lucas Paqueta danken. De buitenspeler kopte zijn ploeg na zeventien minuten uit de rebound op voorsprong, kort nadat Islam Slimani met een kopbal de lat had geraakt. Montpellier kreeg de meeste kansen, maar wist ze niet te verzilveren. Daardoor ging Lyon met de drie punten naar huis.

Lyon is naast in Frankrijk ook Europees op de goede weg. De ploeg van Bosz staat na vijf speelronden in de Europa League op vijftien punten.

  • Topclub Adv

    Jacks stunt met waanzinnige actie: scoren we tegen de Fransen? Dan win je €100,00 met slechts €1,00 inzet!

    Scoort Nederland tegen Frankrijk, dan win je aanstaande vrijdag vijftig tot honderd euro.

  • Reacties

    Eredivisie

    gerelateerd