Verongelijkte Lang maakt criticasters met grond gelijk in interview

28 november 2021 – Noa Lang speelde zondagmiddag tegen Racing Genk een heldenrol voor Club Brugge. Ondanks dat het met tien man stond, zorgde Lang met een doelpunt en een assist voor de 2-3 overwinning. Na zijn doelpunt legde lang zijn vinger op zijn mond tijdens het juichen, waar hij na afloop naar werd gevraagd door de Belgische tak van Eleven Sports.

Verongelijkte Lang maakt criticasters met grond gelijk in interview

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Voor de camera vertelde hij dat hij het niet eens was met de kritiek op hem en verklaarde hij zijn gebaar. "Mensen praten veel, dus dan moet je het even laten weten. De mensen over wie ik het heb, weten dat zelf. We hebben gewonnen, ik heb een goal gemaakt en een assist gegeven, veel meer hoef ik er niet over te zeggen. Het interesseert met helemaal niets wat mensen zeggen en dat laat ik vandaag weer zien."

De interviewer vroeg hem ook naar zijn mindere vorm van de afgelopen tijd, maar daar kon Lang zich niet helemaal in vinden. "Ik doe wat ik wil, ik scoor en bepaal zelf hoe ik dan juich. Het is een tijdje geleden dat ik gescoord heb, maar een assist voelt voor mij hetzelfde als een doelpunt. Het is mijn zevende assist, maar daar hoor je niemand over praten."

"Er is nog ruimte voor verbetering, dat ziet iedereen. Maar ik heb minder kansen gekregen dan voorheen, maar goed, ik heb zeven assists gegeven... Voor mij is dat even belangrijk. Ik ga niet met mijn mond praten, maar ga het laten zien." Door de overwinning staat Club Brugge nu op de tweede plek, vier punten achter de verrassende koploper Union St. Gilloise."

Eredivisie

gerelateerd