Grim vraagt om versterkingen, fans massaal klaar met Wriedt

28 november 2021, 20:30

Na een ongekende seizoenstart van Willem II met vijf zeges in zeven wedstrijden, krijgt het inmiddels domper na domper te verwerken. Het heeft nu al meer dan twee maanden niet meer gewonnen en het levert week in, week uit plekken in op de ranglijst. De Tilburgers staan weliswaar nog op de tiende plek, maar als het zo doorgaat, moet het wederom strijden tegen degradatie dit seizoen.

Tegenover het Brabants Dagblad laat trainer Fred Grim weten zich vooral zorgen te maken over het beperkte scorend vermogen van zijn ploeg. "Als je de goals niet maakt, moet er echt iemand bij die ze wel maakt. Het is belangrijk om het goede spel te belonen, anders blijf je hier tegenaan hikken." Willem II verloor zaterdagavond met 0-1 van Go Ahead Eagles, nadat het de eerste helft behoorlijk had gedomineerd.

"Als je het gaatje dan niet vindt, moet je zorgen dat je de boel dichthoudt, maar ook dat lukte niet." Hoewel Grim zelf niet specifiek naar zijn spits Kwasi Wriedt wilde wijzen, deden de supporters dat wel massaal. Op Twitter was de Ghanees de zondebok onder de Willem II-fans. Hij maakte dit seizoen vier treffers in veertien wedstrijden en dat is volgens velen niet genoeg:

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen