Neymar in tranen: Braziliaan verlaat stadion op krukken

28 november 2021, 20:09

Neymar moet vrezen voor een zware blessure. De Braziliaanse aanvaller moest zich op bezoek bij Saint-Étienne noodgedwongen laten wisselen nadat hij na een dribbel op het been van een tackelende verdediger landde. Paris Saint-Germain gaat de buitenspeler maandagochtend onderzoeken.

Volgens Le Parisien houdt de aanvaller zelf rekening met een lange afwezigheid. De aanvaller zat volgens de krant na afloop in tranen in de kleedkamer en was nauwelijks aanspreekbaar. Ook weigerde hij om met de pers in gesprek te gaan over zijn op het oog zware blessure. Volgens zijn coach Mauricio Pochettino had de aanvaller ook na de wedstrijd nog veel pijn.

Lees ook: Afgrijselijke beelden: panikerende Neymar zwaar geblesseerd

Op beelden is te zien dat Neymar het veld met een ingepakte enkel verlaat. Bovendien loopt hij op krukken om zijn voet te ontlasten. Gevreesd wordt voor een lange afwezigheid van de aanvaller, die dit seizoen samen met Kylian Mbappé en Lionel Messi een droomvoorhoede vormt. PSG kwam op achterstand tegen Saint-Étienne, maar boekte alsnog een 1-3 zege.

Op zijn eigen Instagram-pagina heeft Neymar inmiddels van zich laten horen. 'Ik ga herstellen, helaas hoort dit bij het leven van een voetballer. Het is zoals het is. Ik ga keihard werken, zodat ik beter en sterker terugkeer op het veld.'

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen