Blunderaar Drommel trekt boetekleed aan na zeperd

28 november 2021 – Joël Drommel neemt het zichzelf kwalijk dat PSV dure punten heeft gemorst in strijd om de landstitel. De Eindhovenaren speelden met 1-1 gelijk op bezoek bij SC Heerenveen en zagen daarmee de achterstand op koploper Ajax oplopen naar tweepunten.

Blunderaar Drommel trekt boetekleed aan na zeperd

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

PSV kwam dankzij een treffer van Carlos Vinicius na een kwartier spelen op voorsprong, maar Drommel was hoofdschuldige aan de gelijkmaker van Rami Al Hajj. Hij kon profiteren nadat Drommel er niet in slaagde een vrije trap vanaf de zijkant voldoende weg moeten werken. "Ik had de bal het beste kunnen klemmen of naar de zijkant moeten verwerken", zuchtte hij voor de camera van ESPN.

Drommel ging ervan uit dat verdediger André Ramalho de bal weg zou werken, maar dat deed de Braziliaan niet. "Ik weet dat het niet goed is, ik moet beter omgaan met dit soort situaties. Het is wel even balen dat dit gebeurde, maar ik moet positief blijven. Ik blijf hard werken en laat me niet gek maken, want de volgende keer gaat het vast weer beter."

Drommel en consorten hebben nu een achterstand van twee punten ten opzichte van koploper Ajax, dat tevens een beduidend beter doelsaldo heeft. Bovendien kan Feyenoord de Eindhovenaren passeren als het de inhaalwedstrijd tegen Heracles wint.

Reacties

PSV

gerelateerd