Real Madrid na cadeautje en prachtgoal langs concurrent

28 november 2021 – Real Madrid heeft enorm belangrijke punten om de Spaanse landstitel. De Koninklijke had het grote delen van de wedstrijd tegen Sevilla enorm lastig, maar trok het spel na rust naar zich toe. Met een prachtige treffer schoot Vinicius Junior zijn ploeg naar een 2-1 overwinning. De gelijkmaker van de schoen van Karim Benzema was namelijk een cadeautje van de doelman.

Real Madrid na cadeautje en prachtgoal langs concurrent

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

De Franse spits prikte raak en tekende voor zijn elfde treffer dit seizoen, waarmee hij zijn koppositie op de Spaanse topscorerslijst verstevigde. Daarvoor was hulp van Sevilla-doelman Bono nodig. De sluitpost liet een op het oog eenvoudig schot van afstand door zijn handschoenen glippen, waardoor de bal via de paal voor de voeten kwam van de alerte Benzema.

Kort daarvoor was Sevilla verrassend op voorsprong gekomen in Santiago Bernabéu. Uit een hoekschop kon Rafa Mir vrij inkoppen en dat deed hij. Met een knappe kopstoot verschalkte hij Thibaut Courtois. In de slotfase opende Real Madrid de jacht op de gelijkmaker en die kwam er. Vinicius dribbelde naar binnen en krulde de bal fraai in de verre hoek. Oussama Idrissi kwam in de slotfase nog als invaller binnen de lijnen. Nemanja Gudelj en Karim Rekik beleefden de spannende slotfase namens Sevilla vanaf de reservebank.

Vanaf daar zagen zij Real Madrid dus goede zaken doen in strijd om de titel. Sevilla was tot dit weekend de nummer twee van Spanje, maar heeft nu een achterstand van vier punten. Atlético Madrid is de nummer twee.

Reacties

LaLiga

gerelateerd