Jans benieuwd: "Feyenoord - Ajax wordt echt heel interessant"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

29 november 2021 – Ron Jans is 'heel erg benieuwd' of Feyenoord dit seizoen een rol van betekenis gaat spelen in de strijd om de landstitel. De Rotterdamse club presteert vooralsnog boven verwachting en kan Ajax en PSV aardig bijbenen.

Jans benieuwd: "Feyenoord - Ajax wordt echt heel interessant"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Lang was het idee 'Ajax kampioen en Feyenoord en PSV vechten voor plek 2'. Maar Feyenoord laat al de hele competitie zien dat ze zo vreselijk goed druk kunnen zetten. Tegen deze ploeg blijf je nooit lang aan de bal", aldus de trainer van FC Twente zondag na afloop van de ontmoeting met Feyenoord (0-0) tegen het Algemeen Dagblad.

Over een kleine maand nemen Feyenoord en Ajax het in De Kuip tegen elkaar op. "Dat wordt echt heel interessant. Ik dacht ook dat we hier veel meer kansen zouden krijgen, maar het lukte bijna niet om gevaarlijk te worden. Dat heeft met de kracht van Feyenoord te maken", complimenteerde Jans de ploeg van Arne Slot.

Jans deelde ook Ofir Marciano een compliment uit. De vervanger van Justin Bijlow kende midweeks een lastige avond tegen Slavia Praag (2-2). Bij beide tegendoelpunten was de Israëlische keeper negatief betrokken. "Die jongen had een moeilijke avond in Tsjechië, dan moet je er toch maar weer staan."

  • Topclub Adv

    Jacks stunt met waanzinnige actie: scoren we tegen de Fransen? Dan win je €100,00 met slechts €1,00 inzet!

    Scoort Nederland tegen Frankrijk, dan win je aanstaande vrijdag vijftig tot honderd euro.

  • Reacties

    Ajax

    gerelateerd