Restant Limburgse derby levert goals, maar geen winnaar op

29 november 2021 – Het restant van de gestaakte wedstrijd tussen MVV en Roda JC heeft geen winnaar opgeleverd. De Limburgse derby werd vorige maand vanwege ongeregeldheden op de tribunes bij een 0-0 stand gestaakt. In de resterende 48 minuten kwamen beide clubs maandagmiddag een keer tot scoren: 1-1.

Restant Limburgse derby levert goals, maar geen winnaar op

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Het liep vorige maand flink uit de hand in De Geusselt. Joey Kooij legde de wedstrijd vlak voor rust stil nadat er met vuurwerk werd gegooid. Een afkoelperiode sorteerde niet het gewenste effect, waarna werd besloten om de burenruzie definitief te staken. De ME moest er aan te pas komen om de orde in Maastricht te herstellen.

Achter gesloten deuren werd maandag het restant van de wedstrijd tussen MVV en Roda JC gespeeld. Mitchy Ntele, een huurling van Standard Luik, tikte toen er een kwartier was gespeeld de 1-0 binnen. Het bleek niet genoeg voor de zege, want via Xian Emmers kwam Roda JC al snel terug op gelijke hoogte.

Heel veel schieten MVV en Roda JC niet op met het gelijkspel. De Maastrichtenaren stijgen een plekje naar de twaalfde plaats. Roda blijft de nummer negen van de Keuken Kampioen Divisie.

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd