'Dumfries begint aan laatste kans bij Inter: mogelijk vertrek'

29 november 2021, 15:58

Denzel Dumfries weet in zijn eerste maanden als speler van de Italiaanse landskampioen Inter vooralsnog niet te overtuigen. De voormalig aanvoerder van PSV moet in de grote wedstrijden genoegen nemen met een bijrol achter eerste keuze Matteo Darmian, maar de concurrent van Dumfries is momenteel geblesseerd.

Daarom krijgt Dumfries in december de uitgelezen kans om zich te bewijzen in het blauw-zwarte tenue. Dumfries werd deze zomer voor miljoenen overgenomen van PSV, maar toont in zijn eerste maanden vooralsnog nauwelijks aan goed genoeg te zijn voor de topclub. De 25-jarige vleugelverdediger kan voorlopig niet tippen aan het succes van zijn voorganger Achraf Hakimi.

Volgens La Gazzetta Dello Sport is het daarom het moment van de waarheid. De wedstrijden tegen Spezia en AS Roma kunnen een beslissend keerpunt voor de rechtsback zijn. De Italiaanse krant spreekt van eindexamens: als hij geen goede wedstrijden op de mat weet te leggen, overweegt Inter deze winter de transfermarkt op te gaan. In dat geval mag de Oranje-international al vertrekken.

Inter heeft overigens al een opvolger in beeld. Nahitan Nandez van Cagliari staat hoog op de verlanglijst van de Milanese grootmacht. Als Dumfries de komende wedstrijden niet weet te overtuigen, kan hij een belletje vanuit Milaan verwachten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen