'Ruzie bij Sparta escaleert: TD verlaat woest stadion na akkefietje'

29 november 2021, 16:26

De situatie bij Sparta is volledig uit de hand gelopen. Technisch directeur Henk van Stee heeft het de laatste maanden al aan de stok met algemeen directeur Manfred Laros. Tijdens een poging om de band tussen de collega's te lijmen, zou de situatie zijn ontploft. Van Stee heeft woedend Het Kasteel verlaten, zo meldt het Algemeen Dagblad.

Laros is boos over optredens van Van Stee in de media. De technisch directeur heeft in gesprek met de krant openlijk over bedragen gesproken, iets waar Laros niet van gediend is. Van Stee is juist van mening dat zijn collega meer financiële risico's moet nemen. Van Stee vindt het de schuld van Laros dat Sparta nu onderin de Eredivisie bungelt.

De nummer zestien van de Eredivisie ontving afgelopen zomer miljoenen voor de transfer van Abdou Harroui, maar ging zelf nauwelijks de markt op om gerichte versterkinge te halen. De discussie zou vandaag een hoogtepunt hebben bereikt. Van Stee vertrok woedend bij Het Kasteel. Het is niet duidelijk of hij zijn spullen definitief heeft gepakt.

Een vertrek kan mogelijk ook Henk Fraser naar de uitgang bewegen. De coach van de Rotterdammers werkt nauw samen met Van Stee en heeft een goede band met de technische man.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen