Ronaldo deelt sneer uit aan organisator Ballon d'Or

29 november 2021, 20:05

Cristiano heeft in een uitgebreid betoog op Instagram gereageerd op de uitspraken van Pascal Ferré. De hoofdredacteur van het tijdschrift France Football, de organisator van de Ballon d'Or, gaf in een interview aan dat het bij Ronaldo steekt dat hij minder Ballon d'Ors heeft gewonnen dan Lionel Messi. Volgens Ferré zou Ronaldo nog maar één doel hebben: de Argentijn achterhalen.

Ronaldo maakt op zijn social media gehakt van die uitspraken. 'Pascal Ferré loog, hij gebruikt mijn naam om zichzelf en zijn tijdschrift te promoten. Het is onaanvaardbaar dat de persoon die verantwoordelijk is voor het toekennen van deze prijs op zo'n manier kan liegen, zeker tegen iemand die de prijs altijd heeft gerespecteerd.' Volgens Ronaldo loog de hoofdredacteur maandag opnieuw. 'Ik zit in quarantaine. Ik wil normaal altijd winnaars feliciteren. Ik ben nooit tegen iemand.'

Lees ook: Haaland en Lukaku vallen buiten top 10 Ballon d'Or

Het is volgens Ronaldo niet zijn ambitie om Messi af te troeven. 'Ik wil nationale en internationale prijzen winnen met mijn club en het land. Bovendien wil ik een voorbeeld zijn voor iedereen die profvoetballer is of wil worden. Ik wil mijn naam in gouden letters schrijven in de geschiedenis van het wereldvoetbal', aldus de 36-jarige Portugees van Manchester United.

Ronaldo behoort ook dit jaar tot de top tien van de ranking. De eerste twintig namen zijn inmiddels bekendgemaakt. Ronaldo verruilde Juventus deze zomer voor Manchester United.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen