'Ajax wil Bergwijn en Brobbey huren; Tagliafico, Neres mogen weg'

29 november 2021, 22:23   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax is volgens clubwatcher Mike Verweij van De Telegraaf ontevreden over de rol van reservespits Danilo. De Amsterdammers maken daarom werk van een terugkeer van Brian Brobbey. Tevens zet Ajax in op de komst van Steven Bergwijn.

De oud-speler van PSV zou bij Tottenham Hotspur niet voorkomen in de plannen van de nieuwe trainer Antonio Conte. "Het tegenvallen van Danilo is de reden dat Ajax bezig is met Brian Brobbey en ook vol inzet op het aantrekken van Steven Bergwijn", begint Verweij in de Voetbalpodcast van de krant.

"Dit is simpelweg niet goed genoeg. Ajax beseft wel dat het tegen FC Utrecht en PSV moeilijk wordt met Danilo als vervanger van Sébastien Haller, die natuurlijk naar de Afrika Cup gaat." Tevens zouden de Amsterdammers openstaan voor een verkoop van Nicolas Tagliafico en mag ook David Neres vertrekken uit de Johan Cruijff ArenA. Brobbey zou ervoor moeten worden teruggehuurd, ook omdat Ajax door de coronacrisis zich geen grote uitgaven kan permitteren.

Lees ook: Leipzig-assistent verklaart opmerkelijke wissel Brobbey

Ook Bergwijn moet in principe worden gehuurd. "De interesse is kenbaar gemaakt bij het management van Bergwijn. Afgelopen zomer was het nog onbespreekbaar. Conte ziet het niet zo in Bergwijn zitten", aldus Verweij. Of er meer clubs zijn die geïnteresseerd zijn in de handtekening van de Oranje-international is niet bekend. Bergwijn heeft bij Tottenham nog een contract tot 2025.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen